Izofloor 3mm placi polistiren extrudat

4.10LEI
Cantitatea dorita:

Izofloor 3mm placi polistiren extrudat. Pret ieftin cu TVA inlcus pe metru patrat. Ideal pentru parchet laminat, triplustratificat, podele, tavane si pereti care necesita izolare.

Izofloor 3mm placi polistiren extrudat. Pret ieftin cu TVA inlcus pe metru patrat. Ideal pentru parchet laminat, triplustratificat, podele, tavane si pereti care necesita izolare.

Transport gratuit oriunde in Romania pentru comanda de peste 2500 mp.
Comanda minima 5 mp.

Polistirenul extrudat este un material izolant modern. Datorită structurii sale interne cu celule închise, aceasta demonstrează o serie de caracteristici unice, care sunt deosebit de adaptabile în industria construcțiilor. Polistirenul extrudat Izofloor se caracterizează prin: izolare termică foarte bună, rezistență la impact și umiditate înaltă.  Este un material de construcție omogen, caracterizat printr-o suprafață netedă și o structură formată din mici celule închise. Cu această structură XPS -ul este un produs ideal pentru numeroase aplicatii de izolare termică si fonica.

Domeniu de aplicare

izolație perimetru de pereți sub nivelul solului
izolație de pardoseli
izolație de fundații benzi și fundații dale
izolarea acoperișurilor plate-inversate și clasice
izolație de rute de transport și locuri de parcare
izolație de căi ferate și tramvaie
izolare de terase, loggii și balcoane
izolare de elemente de agricultură, utilitare și clădirile pentru animale
izolație din locurile unde pot apărea poduri reci
cofraje
alte aplicații de izolare termică în construcții
preia denivelarile sapei de peste 3 mm

Date tehnice:
Ambalat la bax de 5 mp
Format placa: 100 cm x 50 cm
Grosime: 3 mm
Material: Polistyren extrudat (XPS)
Densitate: 40kg/m3
Greutate: 0,1 kg/mp – 0,5 kg/bax
Rezistenta la greutate: peste 1 tona/mp
Absortie redusa de apa: Vol.= 0,79%
Grad de izolare termica ridicat: 0,022 W/mk
Izolare fonica la impact: 21 dB

Film montaj izofloor:

Products

10 Comentarii
 1. Alina says:
  Posted October 28, 2014 at 11:04 am | Permalink

  Buna! Constructorul imi recomanda sa pun in living izofloor de 10 mm, insa vad ca dvs. nu aveti grosimea aceasta! Exista!? Cat costa metru patrat!? Pot sa cumpar de la dvs!?

 2. Adrian says:
  Posted October 28, 2014 at 11:07 am | Permalink

  Ideea este ca acest material se pune direct sub parhet.
  Astfel el nu trebuie sa fie mai mare sau mai bine zis mai gros de 6 mm.
  Daca doriti sa cresteti nivelul podelei in inaltime trebuie sa puneti polistiren extrudat + sapa si apoi izofloor + parchet laminat.
  Altfel o sa aveti impresia ma mergeti pe niste perne!!!!
  Parchetul laminat este denumit si podea flotanta, mai exact se misca in permanenta la nivel de microni, daca suportul nu este unul corect se va distuge intr-un timp foarte scurt.
  Va rugam sa studiati bine inainte de montaj pentru a nu avea surprize mai tarziu!

 3. Buna ziua, dorim sa punem un parchet laminat de 12 mm intr-o bucatarie iar podeaua are incalzire in pardoseala. Firma de montaj spune ca cel mai bine este sa folosim folie perforata pentru a avea un randament foarte bun. Dvs. ce material recomandati in astfel de situatii?

 4. Adrian says:
  Posted October 28, 2014 at 2:55 pm | Permalink

  Recomandarea este buna, folia perforata ajuta la trecerea mai repede a caldurii spre parchet! Singura diferenta este de timp, durata la care ajunge mai repede caldura in placa de parchet. Ce nu au spus cei de la firma respectiva este ca o incalzire foare rapida a parchetului de la o temperatura joasa anti inghet la o temperatura confortabila 25 – 27 de grade duce la distrugerea parchetului! Socul termic trebuie sa nu existe sub nici o forma, incalziti podeaua usor, treptat pentru ca parchetul sa poata lucra cat mai bine si in timp, astfel dilatarea sa sa fie una naturala si nu soc. Acum am raspuns si la faptul ca izofloor de 3 mm sau folie de perforata fac in principiu acelasi lucru din punct de vedere termic insa izofloor-ul fiind un poliestiren extrudat are o incarcare de peste o tona pe metru patrat detaliu tehnic care la folie lipseste!

 5. Angela Dimitrov says:
  Posted October 28, 2014 at 3:33 pm | Permalink

  Am montat un parchet si la 4-5 zile a inceput sa scartie foarte tare! Ce solutie aveti pentru astfel de situatii? Dar si costul lor. Multumesc!

 6. Adrian says:
  Posted October 28, 2014 at 3:38 pm | Permalink

  Ce folie ati pus sub parchet? Ce marca este parchetul?

 7. Angela Dimitrov says:
  Posted October 28, 2014 at 3:39 pm | Permalink

  Am pus folie din burete. Meseriasul a spus ca este foarte buna si ca el numai cu asa ceva a montat!

 8. Adrian says:
  Posted October 28, 2014 at 3:45 pm | Permalink

  Meseriasul dvs. nu a mai citit de mult, daca aveti un pacrchet cu sistem de imbinare rapid tip click acesta solutie respectiv folia din burete este total gresita. Acesta folie a fost utilizata acum multi ani cand parchetul laminat se lipea la imbinare, avand un sistem tip nut si feder.
  Solutia dvs. este in primul rand sa apelati la un alt meserias si sa scoateti parchetul cat de repede posibil iar sub el sa puneti floie polietilena expandata sau izofloor placi polistiren extrudat.

 9. Angela Dimitrov says:
  Posted October 28, 2014 at 3:46 pm | Permalink

  Ok, dar asta ineamna din nou santier, mutat de mobila, etc. Nu exista o solutie de ungere sau altceva!?

 10. Adrian says:
  Posted October 28, 2014 at 3:52 pm | Permalink

  Noi de asa ceva nu am auzit! Situatia dvs. este un clara unde montajul a fost facut necorespunzator, pe cutia de parchet daca va uitati aveti o hartie cu marca si denumirea modelului, pe spatele ai aveti cateva sfaturi de montaj, acolo vedeti ca este necesar un material din care am spus mai sus!


Spune parerea Ta

You must be logged in to post a comment.

Produse Similare

  Izofloor 6mm
 • 6.20LEI
  Izofloor 6mm placi polistiren extrudat

  Izofloor 6mm placi polistiren extrudat

  Izofloor 6mm placi polistiren extrudat la pret mic. Pret ieftin cu TVA inclus pe metru patrat. Pentru parchet laminat, triplustratificat, pereti, tavane si alte zone ce necesita izolare termica si fonica.
 • PEE 5 mm
 • 3.50LEI
  Folie PEE 5 mm

  Folie PEE 5 mm

  Folie PEE 5 mm ieftina. Pret cu TVA inlcus. Preia eventuale denivelari ale sapei. Ideala pentru parchet laminat. Livrare in 48 de ore oriunde in Romania. Pretul nu inlcude transportul.
 • PEE Alba 3 mm
 • 2.50LEI
  Folie PEE Alba 3 mm

  Folie PEE Alba 3 mm

  Folie PEE Alba 3 mm. Pret ieftin de doar 0.95 ron pe metru patrat. Se poate utiliza la parchet laminat, izolare pereti, tavane sau ambalare produse fragile.
 • PEE Alba 5 mm
 • 4.00LEI
  Folie PEE Alba 5 mm

  Folie PEE Alba 5 mm

  Folie PEE Alba 5 mm. Pret ieftin cu TVA inclus. Ideala pentru pachet laminat. Preia denivelari ale sapei. Livrare oriunde in 48 de ore. Pret fara Transport inclus.
 • Izofloor 5mm
 • 5.80LEI
  Izofloor 5mm placi polistiren extrudat

  Izofloor 5mm placi polistiren extrudat

  Izofloor 5mm placi polistiren extrudat pentru parchet laminat, triplustratificat, la pret foarte mic cu TVA inclus pe metru patrat si cu transport Gratuit in toata Romania la comenzile de peste 2500 mp
ANPC