Folie PEE 3 mm

2.50LEI
Cantitatea dorita:

Folie PEE 3 mm pret cu TVA inclus pe mp. Utilizare la izolarea podelelor placate cu parchet laminat, triplustratificat sau dublustratificat, ideala si pentru impachetare produse fragile. Livrare in Toata Romania la maxim 48 ore de la comanda.

Folie PEE 3 mm pret cu TVA inclus pe mp. Utilizare la izolarea podelelor placate cu parchet laminat, triplustratificat sau dublustratificat, ideala si pentru impachetare produse fragile. Livrare in Toata Romania la maxim 48 ore de la comanda prin curier la preturi mici. Comanda minima 100 mp. Pentru alta cantitate va rugam sa ne contactati.

Ambalare la rola de 100 ml cu latime de 100 cm
Grosime 3 mm
Grautate 0.024 kg/mp
Densitate 21 kg/m3
Coeficient termic 0,050 W/mK
Izolare fonica 20 db
Material Polietilena Expandata (PE)

Products

2 Comentarii
 1. Robert says:
  Posted October 28, 2014 at 4:07 pm | Permalink

  Caut un material ieftin pentru ambalarea unor produse fragile in vederea transportului. Aveti cumva o folie mai subtire!?

 2. Adrian says:
  Posted October 29, 2014 at 1:30 pm | Permalink

  In cazul de fata va recomand folia de 3 mm, dar daca este prea groasa putem sa va oferim si folie de 2mm, 1.5 mm si chiar mai subtire. Cel mai bine este sa discutati cu cei de la tehnic.


Spune parerea Ta

You must be logged in to post a comment.

Produse Similare

  PEE Alba 5 mm
 • 4.00LEI
  Folie PEE Alba 5 mm

  Folie PEE Alba 5 mm

  Folie PEE Alba 5 mm. Pret ieftin cu TVA inclus. Ideala pentru pachet laminat. Preia denivelari ale sapei. Livrare oriunde in 48 de ore. Pret fara Transport inclus.
 • Izofloor 6mm
 • 6.20LEI
  Izofloor 6mm placi polistiren extrudat

  Izofloor 6mm placi polistiren extrudat

  Izofloor 6mm placi polistiren extrudat la pret mic. Pret ieftin cu TVA inclus pe metru patrat. Pentru parchet laminat, triplustratificat, pereti, tavane si alte zone ce necesita izolare termica si fonica.
 • Izofloor rola
 • 3.50LEI
  Izofloor rola 2.2mm polistiren extrudat

  Izofloor rola 2.2mm polistiren extrudat

  Izofloor rola 2.2mm polistiren extrudat. Pret cu TVA pe mp. Cel mai mic pret din Romania. Se recomanda pentru parchet laminat, triplustratificat, pereti, tavane si alte zone ce necesita izolare termica si fonica.
 • PEE 5 mm
 • 3.50LEI
  Folie PEE 5 mm

  Folie PEE 5 mm

  Folie PEE 5 mm ieftina. Pret cu TVA inlcus. Preia eventuale denivelari ale sapei. Ideala pentru parchet laminat. Livrare in 48 de ore oriunde in Romania. Pretul nu inlcude transportul.
 • Izofloor 3mm
 • 4.10LEI
  Izofloor 3mm placi polistiren extrudat

  Izofloor 3mm placi polistiren extrudat

  Izofloor 3mm placi polistiren extrudat. Pret ieftin cu TVA inlcus pe metru patrat. Ideal pentru parchet laminat, triplustratificat, podele, tavane si pereti care necesita izolare.
ANPC